Megyeri Éva vagyok.

Munkásságomat lakberendezőként közel 20 éve kezdtem. Amióta a világra eszméltem érdekel a tér, az épített környezet, az a hely, ahol élek. Kicsit olyan érzésem van, hogy nem én választottam a lakberendezést, hanem ő választott engem! Mintha mindig is e felé araszoltam volna. Akár az általános iskolában a rajzszakkör, akár a főiskolán a szociológia előadások alkalmával. Érdekes érzés!

Az eltelt évek alatt rájöttem, hogy minden érdekel, ami szép, vagy a szépséggel kapcsolatos. Legyen az lakás belső, textília, sütemény, kenyér, ruha vagy akár műalkotás…bármi és minden! Arra is rájöttem, megtanultam, hogy minden ember más és másfajta környezetben érzi jól magát. Fontos a harmónia megteremtése, de az egyediségben nagyon hiszek, és abban, hogy egy kis luxus mindenhová becsempészhető. Nem csak becsempészhető, de kiderül, hogy jól is áll az épített környezetnek. 

A belsőépítészet és a design terén viszont nem léteznek objektív mércék, az hogy mi tesz egyedivé, csak rajtunk múlik! Nagyon fontos rájönnünk, hogy mit is szeretnénk voltaképp a tér, a fény, a szín és az anyagok miféle sajátos együttesét szeretnénk megteremteni. Ebben tudok segíteni a hozzám fordulóknak, akik felkérnek az otthonuk, irodájuk berendezésére. 

Büszke vagyok arra, hogy akik 10-15 évvel ezelőtt az ügyfeleim voltak, azok ma is az ügyfeleim. Talán ez a legfontosabb visszajelzés! Ez a fajta tervezői munka széles látókört követel a trendek, valamint a felhasználható anyagok tekintetében. Sokat inspirálódom utazásaim során. Követem a trendeket. De nem csak az anyagok között, hanem az önismereti trendeket is, hiszen a munkám egyik legfontosabb része, hogy együtt tudjak dolgozni különböző típusú ügyfelekkel.